Love you Razor 1911
Ya işte böyle sanal bi durum bu kadar reel insanı son 1 haftanın her dakikasında bilgisaYArına kitleyebilio bazen. Baya çelişik bi durum aslında ama konu Gothic 3 olunca akan su durmalı =)
Her gün her dakika takip ettim gelişmeleri ve tam 20 dakika önce Eng. versionuna crack geldi. 20 dakika öncesine kadar 2 tane eng. versionunu 1 tane de 700 mb eksiğiyle german versioınunu indirmiştim. Siparişinide verdim ama 8 gun bekleyemezdim. Bence bu oyun korsanlıkı tarihindeki tüm rekorları kırmıştır. Ben daha önce 4000 ’seeder’lık 8000 ‘leecher’lık bı torent gormedim. Üstelkik çalışmayan bi version. (’crack’siz)
Yani diğcem sudur ki gunluk thing bu torent inene kadar ve sanal alemin- gothic matrixinin dibişne vurana kadar ugramam ben

19 Ekim 2006 - 22:07
her anından ve mouse un dolaştığı her pixelinden zevk alıorum, yok ki böyle başka bi tatminlik duygusu.
3 senedir beklediğim gün bu gün hemen kaydageçsin.
Şiddetle tavsiye ediyorum.
20 Ekim 2006 - 0:11
gothic sağlığa zararlıymış.kötü etkilerinden kurtulmak için her sabah 2 diş sarmısak çiğnemek iyi gelir.
20 Ekim 2006 - 7:05
sarımsağa gerek yok
bazen yemek yiip bişeyler içsen yetio : )
(tecrubeyle sabit)